Kthejeni dizajnin tuaj në një syze të vërtetë!
MBROJTJE E POLARIZUAR UV400
SYZET E SIGURISË

Syzet USOM

Gota
SpecialistUSOM
Gota

Shumë fabrika vazhdojnë të ulin kostot pa asnjë fund dhe lënë pas dore çështjet e cilësisë së produktit, kështu që në vitin 2012 lindi USOM Glasses.Në përputhje me parimin e "Bazuar në produkte, bashkëpunimi i favorshëm", USOM Glasses konsideron cilësinë e produktit si themelin e tij.“Ne preferojmë të fitojmë më pak para, por të merremi me të gjitha çështjet e cilësisë sa më mirë që të jetë e mundur!”Kjo është mantra e themeluesit të USOM.Toleranca ndaj të tjerëve, e rreptë me punën, kjo është e gdhendur në ADN-në e çdo burri të USOM.

 • OEM & ODMOEM & ODM

  OEM & ODM

  Lloje të ndryshme logoje për të zgjedhur;Ide-vizatim-prototip-kallëp-goza.

 • PatentaPatenta

  Patenta

  Të gjitha modelet e zhvilluara private janë të patentuara në Kinë.

 • GaranciaGarancia

  Garancia

  Riprodhimi pas sigurimit të dëshmive për çështje të cilësisë.

Syzet USOM

Sporti
GotaUSOM
Gota

Aktualisht, linja e produkteve të USOM mbulon syze dielli, syze çiklizmi, syze mbrojtëse, syze ushtarake, syze skish, helmeta çiklizmi, etj., të cilat në thelb mund të plotësojnë të gjitha nevojat e blerjes së klientëve të nivelit të mesëm.

Syzet USOM

Moda
Syze dielliUSOM
Gota

Përveç kontrollit të rreptë të cilësisë, që nga viti 2020, ekipi i R & D i kompanisë dhe furnizuesit mbështetës po vazhdojnë të zhvillojnë modele të reja, në mënyrë që produktet e kompanisë të mos jenë kurrë të vjetruara.