Претворете го вашиот дизајн во вистински очила!
ПОЛАРИЗИРАНА УВ400 ЗАШТИТА
БЕЗБЕДНОСНИ ОЧИЛА

USOM очила

Чаши
СпецијалистУСОМ
Чаши

Премногу фабрики продолжуваат да ги намалуваат трошоците без крајна линија и ги занемаруваат проблемите со квалитетот на производите, така што во 2012 година се роди USOM Glasses.Во согласност со принципот „заснована на производи, победничка соработка“, USOM Glasses го смета квалитетот на производот како основа.„Попрво би заработиле помалку пари, но да се справиме со сите прашања за квалитетот што е можно подобро!Тоа е мантрата на основачот на УСОМ.Толеранција кон другите, строга со работата, тоа е врежано во ДНК на секој маж на УСОМ.

 • OEM и ODMOEM и ODM

  OEM и ODM

  Различен тип на лого за избор;Идеја-цртеж-прототип-калап-чаши.

 • ПатентПатент

  Патент

  Сите приватни развиени модели се патентирани во Кина.

 • ГаранцијаГаранција

  Гаранција

  Репродукција по обезбедување докази за проблем со квалитетот.

USOM очила

Спорт
ЧашиУСОМ
Чаши

Во моментов, линијата на производи на USOM опфаќа очила за сонце, очила за велосипедизам, заштитни очила, воени очила, ски очила, велосипедски шлемови итн., кои во основа можат да ги задоволат сите потреби за купување на клиентите од средната класа.

USOM очила

Мода
Очила за сонцеУСОМ
Чаши

Покрај строгата контрола на квалитетот, од 2020 година, тимот за истражување и развој на компанијата и добавувачите за поддршка продолжуваат да развиваат нови модели, така што производите на компанијата никогаш нема да бидат застарени.